Om produktet

Sterkt anbefalt

Om produktet

Trygghet for brukeren har stått sentralt i produktutviklingen. Derfor har SINTEF, et av Europas ledende forskningsmiljøer, på vegne av Erland gjennomført brukerevaluering av Erland Care. Brukererfaringene viser at løsningen er unik og er sterkt anbefalt av testpersonene. Erland Care er patentert. Gjennomføringen av brukerevalueringen er godkjent av Nasjonal forskningsetisk Komité for Medisin og Helsefag og produktet er CE-merket.

Dette er et nytt, alt i ett produkt som er spesiallaget for å fange opp og forsegle lekkasje. Hindrer lukt og beskytter huden. Superabsorbenten passer til de fleste plater, poser og hudtyper. Stabiliserer og holder platen på plass. Festes enkelt og trygt på huden.
Den er tynn og behagelig å ha på og lett å fjerne.

Det handler om trygghet, trygghet, trygghet!
Du behøver ikke lenger grue deg for, eller unnlate å utføre, vanlige og dagligdagse aktiviteter som: Gå tur, gå på kino, handle, ta bussen, trene, gå i svømmehallen, på konserter, idrettsarrangementer, møter, reiser.
Med den nye Erland Care Pad slipper du den følelsen. Fremdeles kan limet i stomiposen løsne, men innholdet vil da komme ut i Erland Pad. Eventuell væske vil bli sugd opp og du vil få god tid til å skifte.

Erland Care - superabsorbent pad er dermed et unikt produkt og vil utvilsomt gi brukere økt livskvalitet.

God absorbsjonsevne, fester godt til huden, er likevel lett å fjerne, er hudvennlig og gir en god og behagelig ekstra sikkerhet for brukere som frykter lekkasje

Adresse

Besøksadresse

Erland AS
Professor Olav Hanssens vei 7A
4021 Stavanger

Adresse

Postadresse

Erland AS
Postboks 8034
4068 Stavanger

Epost

Kontakt oss

kundeservice@erlandcare.no
post@erlandcare.no