Om oss

Om oss

Om Erland AS

Historien om Erland starter med Jofrid Erland. Hun hadde en drøm om å utvikle et produkt for stomibrukere som kunne forebygge lekkasjer. Ideen til Erland Care fikk hun da et nærstående familiemedlem ble utsatt for kreft i tykktarmen som medførte utlagt tarm.

Lekkasjer fra stomien førte til store utfordringer, dårlig nattesøvn og konstant frykt for nye lekkasjer. Det resulterte i sosial isolasjon både privat og i jobb.

Erland er oppfinner. Ideen om Erland Care blir utviklet sammen med mange gode partnere og lokale investorer herunder Validé, en regional inkubator.

I dag er Erland er et heleid norsk aksjeselskap som står bak utviklingen og realiseringen av drømmen om Erland Care. Selskapet ble etablert i 2010 og er lokalisert i Stavanger. Selskapet har patent til et nytt og unikt produkt:
Stoma Leakage Collection Device

Vår misjon er å bidra til økt livskvalitet i hverdagen for brukere som er avhengig av stomimateriell og som lever med lekkasje. Derfor har vi utviklet et produkt som gir stomiopererte mulighet til å leve et normalt liv uten å oppleve lekkasjer som fører til sår hud, lekkasje til klær og lukt fra innholdet i stomiposen.


«En lekkasje er en lekkasje for mye!»

Adresse

Besøksadresse

Erland AS
Professor Olav Hanssens vei 7A
4021 Stavanger

Adresse

Postadresse

Erland AS
Postboks 8034
4068 Stavanger

Epost

Kontakt oss

kundeservice@erlandcare.no
post@erlandcare.no